Jediné, co se mi na nich nelíbilo, byl ten červený lem, to nenávratně spraví pár výletů do jarního lesa, a "semišový" nubuk, toho se zbavím prvním natřením voskem.

atti.hombre píše:ak ti nesadne ani iná veľkosť,máš právo odstúpiť od zmluvy...je to celkom smola,ale veľmi malé topánky sú tiež na oné...to si mal nohu voľnú aj ked si poriadne s nohou dorazenou na pätu zašnuroval boty?No ved uvidíš ked prídu menšie-držím palce aby to bolo akurát!
v.v.l.a.a.d.o.o píše:Ja som kúpil toto. Vyskúšal som 5 topánok a tieto mi sadli najlepšie. Chcel som niečo pevné ale ľahšie ako klasické vibramy.
BushrangerCZ píše:Já jsem reklamoval svoje Garmont Sitka GTX, popraskala kůže, odlepoval se gumový lem i trošku podrážka, po bitvě s prodavačem jsem vyhádal peníze a zítra jedu vyzkoušet Meindl Vakuum GTX.
Jediné, co se mi na nich nelíbilo, byl ten červený lem, to nenávratně spraví pár výletů do jarního lesa, a "semišový" nubuk, toho se zbavím prvním natřením voskem.
v.v.l.a.a.d.o.o píše:Tie hanwagy sa mi zdajú dobré , aj na vht. Na garmonty pozor, kamarátovi sa tiež odlepovala tá gumová obruba.
Adno píše:BushrangerCZ píše:Já jsem reklamoval svoje Garmont Sitka GTX, popraskala kůže, odlepoval se gumový lem i trošku podrážka, po bitvě s prodavačem jsem vyhádal peníze a zítra jedu vyzkoušet Meindl Vakuum GTX.
Trochu som googloval viacej info o tychto topankach, same pozitivne ohlasy, potom daj vediet, ci ti sadli a ako si spokojny. Keby som si topanky vyberal znovu, tieto by som zaradil urcite medzi moznych kandidatov
. Celkovo, nemecke znacky su zarukou kvality a plati to aj u topanok.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia