atti.hombre píše:ak ti nesadne ani iná veľkosť,máš právo odstúpiť od zmluvy...je to celkom smola,ale veľmi malé topánky sú tiež na oné...to si mal nohu voľnú aj ked si poriadne s nohou dorazenou na pätu zašnuroval boty?No ved uvidíš ked prídu menšie-držím palce aby to bolo akurát!
No, mam skusenosti aj s malymi topankami aj s väcsimi. Pri malych topankach bola chodza dole kopcom utrpenie, palec natiskany na spicke topanky nepotesi. Kusok väcsie topanky som mal doteraz, na rovine to je este celkom znesitelne, ale napriklad pri pochode vrstevnicou sa noha smykala do stran v topankach - hodne neprijemne. Sice sa väcsinou odporuca kusok väcsia topanka, ale moja skusenost - ani velka, ani mala - musi sadnut uplne presne => to znamena ze noha sa v topanke nehybe, je tam pevne, ale palcom sa nedotykate spicky. Takze ja by som uz radsej tie topanky siel vymenit aj 10x, ale nech sedia.
Poriadne zasnurovanie nieco pomoze, ale nie je to ono - je to ako keby ste si dali nohu do igelitky, otvor by ste stiahli az tak, ze by vam pomaly prestala prudit krv do noh, ale samotne chodidlo by tam vnutri aj tak lietalo
.
Ale horsia sprava - momentalne o pol cisla mensiu velkost nemaju, az o cele cislo (u lowy to je vraj 8mm), tak neviem
Este som sa ich spytal, ci im dojdu aj take, ake chcem v dohladnej dobe, tak uvidim. Prinajhorsom ich budem musiet vratit spät a obhliadnut sa inde.