Lukas píše:no ono povodne mali stat 160 eur ale mali uz len posledne dva pari tak ich mali zlacnene a ja som rad ze mi akurat sadla velkost
Tieto vikingy som dnes pozeral v cariboo sporte na Obchodnej. Neviem koľko tých posledných párov ešte majú, to je taký obchodnícky trik. V každom prípade sa mi pozdávali.
Hľadal som nejaké pevné celokoženné topánky. Ešte som mal vyhliadnuté Planiky v Tatrašporte za 133, aj tie sa mi videli dobré.
Napokon som však kúpil niečo iné a to Mammut , videli sa mi pevnejšie, hrubšia koža, menej švov, šnurovanie možno nastaviť zvlášť vpredu a vzadu , vcelku mi lepšie sadli na nohu. Cena 129, no nezober to. Ide o starší model ale snáď to nebude vadiť.
Ešte k tým pracovným topánkam, čo som tu na jeseň spomínal. Slúžili celkom dobre, samozrejme som ich musel krémovať a impregnovať. Prešiel som v nich cca 1200 km a na jednej sa mi odtrhla podrážka, tak sú na reklamácii. Na také nenáročné vychádzky do okolia Bratislavy ešte poslúžia, predpokladám teda , že mi ich opravia alebo vymenia.