Moje skusenosti s kanadami- mal som 2x vzor 90- este ked som bol na taboroch, casto cely den na sebe- kopec pochodov, aj behanie... vyborna obuv- musia sadnut- kvalita celkom ujde- su to celokozene topanky, ktore s trochou starostlivosti vydrzia dlho. Len na dlhsie slapanie po betone to nie je... Este zaujimavost, ked som dostal prve kanady, bol som tak nadseny, ze som si ich zobral na turu na krivan (prvy raz na nohe) a nemal som jediny odtlak. No ale na druhej strane som mal dvojo ponoziek.. (tenke+hrube). Neskor som prisiel k 60-tkam, ktore by som zhrnul tak, ze su kusok tahsie, aj akoby menej tvarne- 90tky sa mi na nohu pomerne rychlo prisposobli, 60tkam sa tusim prisposobila az noha
ale zas su kvalitnejsie site, z poctivejsej koze a myslim, ze ich budu s prehladom nosit este moje vnucata. treba si na ne zvyknut a zacinat s kratsimi prechadzkami, na niekolkodnovu turu az rozslapane... No a pred rokom sa mi dostalo cti a dostal som kanady vz.62 (cierne, policajne) od jedneho vysluzileho policajta. (maju zo 5 rokov urcite, asi aj viac). Jedina chyba- podrazka typu mach, tu som dal vymenit za turisticku a teraz su z nich najlepsie kanady, ake som mal. Prijemne, pohodlne, a velmi poctivo usite. Tieto vrelo odporucam. Do lesa mi to prijde ako idealna obuv- nemusim sa o ne bat, chodi sa v nich dobre, vela vydrzia...