stelli píše:Michal: ake su vysoke tie "kanady"? lebo podla obrazkov sa mi zdaju byt nizke

Neviem ci to zaradit medzi kanady, kedze samotny vyrobca ich radi medzi pracovnu obuv

Ale co sa vysky tyka su o par cm nizsie ako klasicke kanady. V popise na internete je uvadzane, ze su vysoke cca 16cm co mne vyhovuje, pretoze som chcel aby som mal pevny clenok a zaroven som nechcel privysoke topanky - chcel som nieco na styl vyssich turistickych, ale z koze ako maju kanady. Cez zimu alebo vo velkom vlhku si pridu na svoje navleky
prikladam link od vyrobcu kde su zakladne udaje o tejto obuvi:
http://www.haix.com/eng/workwear_produk ... kel=607606Co sa pohodlnosti pri noseni tyka, co som odpozoroval za par dni: prvy den som cakal, ze ma budu odietrat alebo mi vyrobia nejake otlaky - nic z toho sa pri beznej chodzi nestalo. Utekat som v nich dlhsie vzdialenosti neutekal, ale tych par metrov co bolo treba sa dalo bez problemov

Tieto topanky su z hrubej koze, velmi pevne, a vzhladom na to, ze maju niecim zosilenu podrazku, proti prepichnutiu, su aj trosku menej ohybne zo zaciatku - ale to su kazde:)
Dalsia vec, ktora ma prijemne prekvapila bolo to, ze ked som ich po zhruba 8-mich hodinach nepretrziteho nosenia (vonku bolo teplo a slnecno) dal dolu z nohy, ponozky som mal iba vlhke, ziadne mokre mapy ani nic podobne, z coho som bol samozrejme riadne nadseny

Viac som za tych par dni co ich mam nestihol odpozorovat, ak sa nieco nove zaujimave vyskytne, urcite dopisem