stormmast3r píše:Netopiers píše:A este jedna otázka môžem chodiť v zimných kanadach v lete? Nič mi nebude z nohou ? Vopred dik
V sympatexoch mozes aj v lete. Nemal by byt problem.
ok dik takže na letné kanady mám čas
stormmast3r píše:Netopiers píše:A este jedna otázka môžem chodiť v zimných kanadach v lete? Nič mi nebude z nohou ? Vopred dik
V sympatexoch mozes aj v lete. Nemal by byt problem.
rayen píše:ja ich mam, a ake skusenosti od ich ocakavas?
Peťo píše:strasne bi ma zaujmalo co nosili vojaci pred kanadamy vz.60 a este pred tym nikde sa to neviem docitat a ani na nete to newem najst
army 90 píše:či su pohodlne a či sa neodlepuje podrazka. A ako dlho vydržia...Lebo rozmyšlam nad nimi a newem ci sa to oplati.Na Bažoši su za 40 ečok....
army 90 píše:či su pohodlne a či sa neodlepuje podrazka. A ako dlho vydržia...Lebo rozmyšlam nad nimi a newem ci sa to oplati.Na Bažoši su za 40 ečok....
Peťo píše:mám taký problém kúpil som si nové kanady VZ.90 letné a akosi mi premokajú ale nie že doslova pretečú oni ako keby zvlhli normálne ich natieram krémom na vojenskú obuv ale stále to robia neviete mi nejako poradiť ? počul som že sa natierali ešte rybím tukom alebo takým niečim no neviem ho nikde zohnať
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia