Mne tiež niekedy vlasy stoja "hore dupkom", keď čítam niektoré príspevky na portáli...

Zmieril som sa už s pravopisom a s hrubými chybami (každého z nás slovenčina inak v škole zaujímala...

), ale hlavne by som chcel "zaorodovať" za štylizačnú stránku príspevkov, pretože niektoré mi fakt pripadajú, akoby ich dokopy dával "maďar s talianom"...

Pripomínajú mi bezuzdný príval slov bez ladu a skladu... Samozrejme, že nie sme v škole, ale už kvôli zrozumiteľnosti, by sa trebalo trochu posnažiť...
Mám pocit, že sa to stáva vtedy, keď človek píše z mobilu, nechce sa mu s tým veľmi babrať a tak to potom aj vyzerá...
Hlavne netreba zabúdať, že každý príspevok je aj vizitkou človeka, ktorý ho píše a ľudia, keď dotyčnú osobu nevidia, tak prvý úsudok si spravia o nej práve podľa pravopisu...
V tomto ohľade sa mi páčia Česi... Keď čítam rôzne príspevky, na rôznych fórach, zisťujem, že po tejto stránke podávajú, skutočne, nadštandardné výkony...

A čo sa týka pravopisných chýb, tak kto chce, tak si všimne iné príspevky "ako sa čo píše"...