juraj1974 píše:stormmast3r píše:Ako riešite boxovanie pri dlhších akciach? Riešite to vôbec?[/quot
Ja este doplnim otazku. Cim lestite resp. cim impergnujete kozenu obuc? Konkretne ak ma niekto sympatexove boty.
Chris píše:Pripájam moju skúsenosť s kanadami vz. 2007 "zimné". Zimné som dal do úvodzoviek preto, lebo sú tak slangovo označované pre textilnú podšívku . Osobne som sa v nich cítil oveľa pohodlnejšie ako vo vz.60/90, avšak mám pár výhrad. Odlepila sa mi podrážka, reklamoval som to, opravili ich ale teraz to začína zas. Ako už bolo spomenuté, odieranie kože nie nič výnimočné. Dezén podrážky je celkom fajn, ale odiera sa rýchlejšie ako na vz.60/90. Vložka je dosť mizerná. Medzi podrážkou a kožou je dosť veľká medzera, uchytáva sa tam bordel, ťažko sa to čistí. Nosím ich celoročne a zatiaľ mi nepremokli. Nie je to úplne objektívne, pretože v nich chodím len jednodňovky a kratšie túry. V lete je v nich celkom fajn, na to si nemôžem sťažovať. Švy impregnujem včelím voskom, zvyšok krémom alebo olejom na koženú obuv. Krém sa mi osvedčil omnoho viac. Tieto boty nebolo potrebné absolútne rozchodiť, nikdy som v nich nemal otlak ani ma nikde netlačia, sedia mi perfektne.
Tieto boty mi po pár úpravách vyhovujú, ale kvôli odlepujúcej sa podrážke si ich druhýkrát nekúpim.
Nabudúce pár riadkov o tomto: http://www.prabos.cz/cz/8-produkty/1-prabos-profi-shoes/15-military-obuv/22-extreme-gtx/133-s-00625-profi-trek-plus.html
Rolf píše:Chris píše:Pripájam moju skúsenosť s kanadami vz. 2007 "zimné". Zimné som dal do úvodzoviek preto, lebo sú tak slangovo označované pre textilnú podšívku . Osobne som sa v nich cítil oveľa pohodlnejšie ako vo vz.60/90, avšak mám pár výhrad. Odlepila sa mi podrážka, reklamoval som to, opravili ich ale teraz to začína zas. Ako už bolo spomenuté, odieranie kože nie nič výnimočné. Dezén podrážky je celkom fajn, ale odiera sa rýchlejšie ako na vz.60/90. Vložka je dosť mizerná. Medzi podrážkou a kožou je dosť veľká medzera, uchytáva sa tam bordel, ťažko sa to čistí. Nosím ich celoročne a zatiaľ mi nepremokli. Nie je to úplne objektívne, pretože v nich chodím len jednodňovky a kratšie túry. V lete je v nich celkom fajn, na to si nemôžem sťažovať. Švy impregnujem včelím voskom, zvyšok krémom alebo olejom na koženú obuv. Krém sa mi osvedčil omnoho viac. Tieto boty nebolo potrebné absolútne rozchodiť, nikdy som v nich nemal otlak ani ma nikde netlačia, sedia mi perfektne.
Tieto boty mi po pár úpravách vyhovujú, ale kvôli odlepujúcej sa podrážke si ich druhýkrát nekúpim.
Nabudúce pár riadkov o tomto: http://www.prabos.cz/cz/8-produkty/1-prabos-profi-shoes/15-military-obuv/22-extreme-gtx/133-s-00625-profi-trek-plus.html
Tento posudok na kanady vz. 2007 ma príliš nepotešil. Naozaj začínam mať obavy v čom budem chodiť do lesa, keď sa už nebudú dať zohnať 60- ky, pretože je mi ľúto dať 200 eur za nejakú turistickú obuv do lesa.
stormmast3r píše:Mam pocit, že mam uplne ine topanky ako popisuješ, pripadne je to ine kus od kusu. Vz. 2007 bez podsivky nosim už rok, takmer celu zimu, kopu tur. Zatial mi premokli len raz, ked sa mi nabrala voda vrchom. Nič sa neodlepuje, všetko drži ako ma. Jedine čo možem vytknuť su škrabance na vrchnej koži....na tie su fakt nachylne...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia