Caute
Takze vzhladom na moju zbrklost a zvedavost som si tu flasu ajtak nakoniec objednal. Zatial som s nou nikde este nebol ale na prvy pohlad musim usudit, ze je celkom fajn.
Ihned som si musel overit vec tykajucu sa uzaveru ktoru podotkol JODA - uzaver nieje az tak nekvalitny prave naopak. Zavity su smerom do vnutra hrdla [nie zvonka ako byva zvykom] takze veci ako prasknutie uzaveru pri vacsom utiahnuty podla mna nehrozi, dalej obal z prycice sa neda dat dole - flasa je v nom akokeby "zaliata" (ibaze by som ju pleskol do ohna pockal kym sa "odtavi"
) , dalej co sa tyka uzaveru je dobre spracovany- tvrdy a pevny plast a tesniaca guma, oproti ostatnym US flasiam je az nadstandartny by som povedal [uz len ho nestratit
], material je pevny nerez ziaden hlinik ako podotkol SALLY, no a flasa perfetkne sedi do US pititka [spolu s flasou som si hned objednal aj nerezove pititko]. Co sa tyka izolacie teploty tak si mal pravdu, ked som do nej nalial vriacu vodu tak flasa sa nedala drzat v ruke, bola absolutne horuca - ale tak to je si myslim detail pokial ju budem nosit v obale co aj planujem. Inak si myslim, ze flasa je super, kupoval som si ju hlavne na zimne vypravy [planujem si do nej davat horucy caj atd...] Inak Vam obidvom dakujem za reakciu na moju otazku a prajem prijemne leto :]