mam zaujem o kupu, len sa neviem medzi nimi neviem rozhodnut, ale ako sa poznam vezmem to naco natrafim ako prve, nevie to niekto zohnat, bral by som nejaky vojensky original
Kto raz položí srdce na oltár prírody,stáva sa navždy jej túlavým psom...
V pripade camelbagu sa neoplati setrit, kupil som si dve lacne vlozky z tesca a po uz par hodinach voda v nich ziskava nechutnu pachut plastu. Co mi chalani vraveli original Camelbak je velmi dobry a aj velmi odolny voci namahaniu, voda v nom nechyta ziadne pachute a tiez je na tom tak aj znacka Blackhawk! ak sa dobre pamatam.
"Do not mess with the forces of Nature , for thou art small and biodegradable!"
vlastním a používam originál armádny camelbak thermobak (tepelne izolovaný). Skvelá vec - s imitáciami z tesca alebo armyshopov sa nedá porovnávať. Kamarát má Blackhawk a ten je ešte lepší - všetky spoje má istené ventilmi - môžeš niesť v batohu naplnenú vložku a keď jednu minieš, druhú nasadíš. Tak isto je to skvelý vankúš.
Originály zoženieš najlepšie cez Ebay.
Mami, až vyrastiem, budem bushcrafter. Synček, oboje sa nedá.
Tiez mozem len doporucit origo camelbak a najlepsie armadny a potom co mam tak source taktiez armadny - s tymi z tesca a pod sa nedaju vobec porovnavat. Kupa najlepsie ebay alebo source maju aj v ceskom shope www.alp-army.cz
v akvaristickom obchode som kupil dva spatne ventily a hadicku. do vrchnaka pet flase som spravil dierku, prestrcim hadicku. na koniec hadicky vo flasi som dal jeden ventil, ten je tam len ako zataz proti kruteniu hadicky. na druhej strane dam druhy ventil a dolozim maly kusok hadicky. vyskusane, vyhovuje.
no osobne by som do toho okrem vody nedaval urcite nic. Tym susenim asi myslite samotne vlosky ze? Tak to ano to susit treba ale podla mna staci vlosku len odkvapkat...
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.
ano, lebo ked to ostane vlhke, a zavreš ho, tak tam zacnu bakterie robit šarapatu a fakt to smrdi, takto som odpalil jednu nalgenku, zarobil som si do nej tang - napoj v prasku nechal som tam hadam ani nie stvrt deci, a po asi dvoch tyzdnoch to tam uz bola pavucina, a smrad jak sa patri