ten smock je dobra vec, ale neviem si predstavit mato ho na sebe, zo sebou dakedy v lete ked bude okolo 30 stupnov, v tom je lepsia vesta, a ked je este robena na mieru tak tam nie co vytknut
Kto raz položí srdce na oltár prírody,stáva sa navždy jej túlavým psom...
dik za tip snypo ale ako hovori rayen tak v lete sa v tom upeciem a ja chodim von najviac v lete a na jar a na jesen aj ked ani v zime nepohrdnem ked nejdem tyzden von to je horsie ako odvikacka od drog
Ja nosim uz deset let tuhle vestu a naprosta spokojenost.Je urcena pro rybare.Ma spoustu kapes,je z bavlny a vnejblizsi dobe si budu kuopovat novou,protoze ta stara uz pomalu dosluhuje.Taham ji skoro denne.
Prílohy
200e00172._._.o.jpeg (9.42 KiB) Zobrazené 7199 krát
ja som si tiez kedysi ušil vestu, vačky ma len v predu a iba na drobnosti, aby boli stale po ruke nie aby nahradili ruksak, nad chrbticou bola otvorena koli vetraniu a po bokoch sa stahovala popruhmy ale na mne neplandala. latka volaka hruba zelena, strih som robil podla trička plus dostrihaval tak od oka,
Ja len v službe taktickú. Kedysi som nosil aj vestu do prírody ale mala toľko vačkov, až mi začala na koniec prekážať a bolo mi v nej aj dosť teplo keď som mal batoh.