ešte raz vstúpim - ten link čo som dal na obchod som dal preto, že to je vlastne podniková predajňa výrobcu, ktorí sídli za tou predajňou. A je tam veľký výber nie len šnúr, ale aj pásov, lán, gumolán .. a neviem čoho ešte všetkého. A cena tých šnúr je tam najnižšia ako som kde videl. Predávajú sa v metráži aj inde, ale za inú cenu. Pri osobnom odbere a ak človek kúpi čosok viac ( kupoval som cca 25 metrov tenkej šnúry 3mm POP a 20 metrov nejakej hrubšej, tušám 5mm ), dostáva ešte "zľavu" na poladni ... zaokrúhlil mi predavač cenu dole o takmer euro. Na to čo potrebujem - uviazať celtu, mať rezervnú šnúru do lesa na všetky použitia mi to bohato stačilo a bude stačiť.
Tie POP šnúry sú bez jadra, určite menej unesú, sú to tie ( pokiaľ nekupujete určite nie lepší Miltec ) čo sú v ponuke takmer vo všetkých armshopoch. Neviem pevnosť, ale viem že 5mm šnúra ma udží ... Aj keď život by som zveril radšej REP šnúre s jadrom:
http://www.armyobchod.sk/index.php?main ... 0f3bc84322 ( kto nevie, POP je z polypropilénu, REP je z polyamidu )
Okrem iného je tam kopec vecí čo nemá na webe, zastavujú sa tam vojaci a "vypredávajú" cez komis často nové ( nadbytočné ) veci. Včera som skoro plakal - fungl nové nohavice na postavu 170-175, ale boli mi v páse trochen úzke, predsa mám už svoj objem
.. 2 kusy gate ( maskáč woodland ) fungl nové, originály Francúzkej cudzineckej légie za 35€ ( kus ) každý aj s trakami .. a nezmestil som sa do nich, sú pre niekoho kto je chudý ( konfekčný ), 170-175 cm. .. a podobných perličiek tam vždy nájdem viac.
Nabudúce ke)d pôjdem okolo, spravím fotky zo sortimentu šnúr , ak mi majiteľ dovolí.
howgh