Neodporujem si, lebo rozdiely su minimalne. Tym "ale poznatelne" som myslel to, ze sa daju rozoznat aj na prvy pohlad. Napriklad: na LBT trojdenkach (a nielen na nich) su zo spodu nasite akokeby ALICE uchyty, co sa s ohladom na balenie sa do prirody da vyuzit na zachytenie nejakeho pridruzeneho materialu, napr. karimatky, spacaku. LBTcka vsak nemaju na spodku take tie oka previsajuce zo spodku, zatial co eagle a blackhawk ich maju. Pravdepodobne su to uchyty tiez pre obdobny material, avsak zrejme s ohladom na nosenie buttpacku, kde uchytavanie karimatky priamo pod dno batoha akosi neprichadza do uvahy.
trojdenka od blackhawku (ktoru mam a tym padom poznam najdovernejsie) nema zospodu tie akoby velke "ALICE" uchyty, matam vsak dva pasy cez ktore sa karimatka / spacak da uchytit.
Co sa tyka priestoru a rozlozenia oddeleni batoha, tie su samozrejme rovnake. Rozdielne su este napr zipsy, vidno aj rozdiely v materiale atd atd. Prave to je ten dovod, preco som hovoril, ze su minimalne
Nuz a najlahsie rozoznas lbt od ei a bhi na zaklade vonkajsej nasivky
PS: rec je o batohoch starej generacie bez molle uchytov s rokom vyroby do zaciatku 2000 rokov. S modernymi trojdenkami som sa zatial osobne nestretol.
EDIT: este na margo toho pouziteho vyrazu HI-TECH, nepovedal by som, ze trojdenka je prave nejaky hitech specializovany batoh, prave naopak. Mas v nom len tri oddelenia, ktore nie su urcene na nejaky specificky naklad. Hociktory civilny batoh ich ma ovela viac.
Specializovanym batohom by som nazval moj druhy - lbt1547 ranger radio pack. V hlavnom oddeleni su popruhy na upevnenie radiostanice a z vonku su sumky na nahradne anteny alebo svetlice, plus este jedna na osobnu vysielacku. Do prirody by som ho vsak nebral, predovsetkym ak mam moznost vziat trojdenku.
Zúfalá situácia si žiada zúfalé riešenia.