Za mňa určite Osprey a konkrétne by som volil tento https://www.4camping.sk/?w=Talon+22 avšak možno lepšia voľba 33 a zbalíš sa aj na letnú víkendovku a aj na jedňodnovku
Na cestě sa chovaj tak, jako by ses plížil za zvěří, nepřítele musíš spatřit první
Mne ten odkaz funguje, síce to nie je stránka produktu ale stránka výsledku vyhľadávania toho produktu ale je tam P.S. talon 33 má youtuber Jenda z lesa, bol mi povedomí ten batoh Ale 22 je málo na deň a 33l batoh mám, ten budem obmieňať možno budúci rok. Asi by nebolo 22 málo ale chcem doň hydrovak 2,5 až 3L a to už málo bude.
ja mam drogon egg us pitko sa ti tam nezmesti ta bocna kapsa je sita dost na uzko takze aj 1,5l flasu ked tam nasadis drzi ju len kusok na spodku. ak chces ten batoh aj na viac dnove turi bude ti malo jeden dne snim v pohode zvladam stym ze mam zvnoku este sumky na drobnosti
otázka trápi ma nocou aj dňom, neviem či ľudstvo alebo ja blázon som.
zbojník ty máš asi prvú verziu, vyskúšal som dnes mkII a 1,1L nerez Nalgene aj s pohárom/hrnčekom sa zmestí, us čutora Nalgene sa zmestí, pitko sa zmestí tiež ale má tvarovaný okraj tak že ide ťažko vybrať a batoh by sa mohol aj poškodiť. Za všetky poznatky, rady a ochotu všetkým zúčastneným ďakujem Na jeden deň kupim Dragon a neskôr keď budem meniť ten väčší 33 tak asi Osprey.