Už dlho si hovorím, že sa tu na portáli spýtam na nebožiece a stále na to zabudnem tak teraz keď to tu vidím tak som si povedal, že to je už asi znamenie

Chcem sa spýtať či niekto náhodou nemá nejaké staré ale použiteľné kúsky ktoré by mu zavadzali. Respektíve videl som tu aj príspevky v ktorých mali ľudia doma vyrobené nebožiece, myslím že to bol SKW. Poprípade dajú sa ešte niekde za rozumnú sumu zohnať aj nové? (nie že by som potreboval nové

)
Problém bude u mňa asi v proporciách keďže by som chcel dlhé nebožiece na výrobu píšťal. To znamená tak 50cm dlhé? priemery od 8-10mm do nejakých možno 20-22mm
Ono je to skôr asi utópia chcieť hneď takéto pomerne špecifické náradie lebo zatiaľ som robil len 2 koncovky aj to z čerstvého dreva takže dlho nepískali lebo sa zosušili

Ale ak by to náhodou niekomu zavadzalo doma a chcel by sa toho zbaviť tak prečo nie

Poprípade niekto z okolia Topolčian, Nitry, Bratislavy na krátkodobú výpožičku náradia, nech si to môžem aspoň prevŕtať

Od poslednej zimy suším zopár kúskov bazy tak sa na ne tak teším, keď s nimi budem niečo stvárať. Len náradíčko mi chýba :/