sally píše:S priateľkou a jej rodinou sa chystáme na splav Malého Dunaja. Máme čln http://www.najlacnejsisport.sk/nafukova ... -2321.html Je na Malý Dunaj vhodný? - doteraz som bol len v Pálave a Colorade. Viete mi poradiť ohľadom splavu Malého Dunaja na čo si dať pozor, čo je po ceste zaujímavé, kde je najlepšie "nastúpiť" a kde "skončiť?" Za každú radu budem vďačný.
sally píše:Veľká vďaka za tvoje postrehy. My chceme začať pravdepodobne taktiež vo Vrakuni a skončiť pri Jelke, prípadne aj ďalej. Myslíš, že je to za jeden deň zvládnuteľné?
Kapo píše:Tento rok by sme radi splavili Sázavu. Taký viac dňový viac členný čunder na vode. Aj keď máme vlastné kánojky, tak by som chcel prísť na miesto, tam prenajať kánoe, splaviť, a odovzdať kánoe. Bez toho všetkého trmácania sa.
Neviete dakto poradiť, od kial po kial sa dnes oplatí splavovať Sázavu? Prípadne dáke skúsenosti s požičovňami, miestami na zakempovanie...?
Späť na Voľná diskusia o bushcrafte
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia