Mam taku zvlastnu zalubu (asi neni moc zvlastna, ale nepoznam nikoho kto ju este ma

Problem je, ze kedze zijem v preplnenej strednej europe na strednom slovensku, tak ja tu neviem kde najst kus prazdnej krajiny, kde sa da prist hoci aj denne autom a nikoho tam nestretnut. Zijem na okraji mesta, kde su sice luky a potom lesy, ale o osamotenej krajine nemoze byt ani rec. Vsade sami psickari, bezci, bicyklisti a ked sa ide dalej od civilizacie tak vsade zakazy, rampy, vsetky okraje lesa obstavane posedmi. Mal som aj jeden cas oblubene jedno rozlahlejsie leso/lukove udolie bez posedov a ludi, ale z prichodom jesene a polovaciek sa aj tam objavila oduta zelena bukvica na aute s puskou ,,...lebo to tam maju v prenajme a platia za to tazke peniaze...,,
Riesili ste tiez niekto podobne uniky z civilizacie a od ludi? Pre vysvetlenie, poznam par turistov, aj stale kdesi chodia, ale ten styl organizovaneho chodenia po vyhradenych chodnickoch v skupinkach, kde sa s prepacenim ani vys.rat nemozem kedy chcem a kde chcem mi je uplne cudzi. Nemam uz ani naroky, ze hladam nejaku malebnu cistinku s kvietkami, chcel by som len kdesi prist, sadnut si a cumiet do blba bez toho aby ma onuchaval nejaky zlatucky retriever, alebo ma sledoval zeleny uchyl ze co chcem v jeho reviri.
Ako najst zem nikoho? Existuje nejaka mapa polovnych revirov, alebo statnych lesov? Mam rad otvorenu krajinu, kde mam prehlad, ale tu v sk asi len zaliezt ako medved do temneho lesa a sediet pod smrekom a to je jedine miesto kde nie su ludia?
Diky za radu ak niekto ma