sally ja proti kowo - vi nič nemám, a určite som to nechcel hnať do nejakej hádky, ale čítať, že sa nechce nechať zožrať debilným medveďom je moc, nie?
ale hádam už dosť to Off topicu
sally píše:Kilian - asi sme sa nepochopili: Zväčša chodím do Malých Karpát (mám ich hneď na kraji mesta) viac či menej ďaleko a to do miest, kam bežní turisti prakticky nechodia. No radšej v noci stretnem vyplašenú srnku, ako podnapitého poľovníka alebo iné živly. Proste - podľa môjho názoru sú pre outdoorákov väčším rizikom rozličné živly (partia čo ide do lesa chlastať, opitý poľovník, niektorí príliš aktívni a pokryteckí strážci prírody, štvorkolkári...) než nejaká zver, ktorá sa v drvivej väčšine prípadov človeka bojí a inštinktívne sa mu vyhýba.
macmatej píše:Gandalf: ked pustis petardu na pytliakov, tak aby ti nahodou neopetovali palbu.
Inak nas tiez raz jeden polovnik skoro zatrelil. Prave sa zvecerievalo,c tom sa vynoril polovnik zo slovami: "Chlapci preco nemate zapate svetlo? Uz som chcel strielat. Radsej si ich zapnite, lebo za kopcom su moji kolegovia, tak aby to neskoncilo zle."
kowo píše:byvam pri Ziline. medvede chodia po zahradach a lisky davaju dobru noc. v lese , kde nieje taky vyskyt tejto zveri by som nemal problem ,viac krat som si to skusal. tmu mam velmi rad. ale u nas ...dakujem ,ale nedam sa rozparat debilnym medvedom. otazka naa tych, ktory maju a pouzivaju strelne zbrane : to tu mate vsetci A ckove drzanie a nosenie zbrane, alebo mate B proste si ju so sebou zoberiete.. ako to je? rad by som si zadovazil zbrojak.
surino píše:kowo píše:byvam pri Ziline. medvede chodia po zahradach a lisky davaju dobru noc. v lese , kde nieje taky vyskyt tejto zveri by som nemal problem ,viac krat som si to skusal. tmu mam velmi rad. ale u nas ...dakujem ,ale nedam sa rozparat debilnym medvedom. otazka naa tych, ktory maju a pouzivaju strelne zbrane : to tu mate vsetci A ckove drzanie a nosenie zbrane, alebo mate B proste si ju so sebou zoberiete.. ako to je? rad by som si zadovazil zbrojak.
Kup si perkusku nepotrebujes zbrojak A a B a potom , je to pohoda s toho strielat ten pocit cierneho prachu ako staroveky lovec.
Marcela píše:surino: A jestli se bojíš, tak do lesa sám nechoď .
Späť na Voľná diskusia o bushcrafte
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť