Ja som bol na solo akcii len raz ale to som nakoniec prespal v Jelenci pri jazere. Ale ked som sa raz z kamaratom tulal 8 dni z Bratislavy do Noveho Mesta nad Vahom tak jednu noc sme spali len tak v spacakoch na zrucanine hradu Dobra Voda a vecer si tam bola partia mladych z dediny opekat tak sa kvoli nam trosku zdrzali (co Vam poviem bola super atmosfera, vtipky, spev atd). Nuz ale okolo tej polnoci bola tma ako v rohu tak ma poprosili aby som ich odprevadil baterkou do dediny. Samozrejme nemal som s tym problem ale cesta naspet lesom uz bola zaujimavejsia. Ak tu trasu niekto pozna tak vie ze zacina za dedinou stylom, ze si musite otvorit miestny cintorin a prejst krizom cez neho
celkom sradna ked idete v noci sam s baterkou
Cintorinu som sa sice az tak nebal ale nebudem tu robit zo seba borca po ceste na hrad mi veru viac krat stislo pulky k sebe od strachu
vtedy naozaj vase zmylsy funguju ako zosilovac a staci ze vedla vas pebehne maly piskor a vy sa uz chystate na utok vyhynutych dinosaurov, ktorym sa iste podarilo tajne prezit prave v tomto lese. Pristihol som sa ze stale viac a viac zrychlujem, ku koncu div ze som uz nelietam nad terenom
Kamos ma cakal v dobrej naladicke pri ohnicku a tak sme este dlho kecali. Tie tiene na hradbach zrucaniny boli naozaj kuzelne
Existuje iba jeden úspech - žiť svoj život podľa seba.
Tomorow is the very first day of the rest of your life.