Je to všetko o ľuďoch a o pohľade na vec...
Nie som ani poľovník,ani lesná stráž,ani ochranár,ale poznám ich robotu a výsledky ich práce,a preto nedám na nich dopustiť!Všade sa nájdu psychicky "odlišní" jedinci,ktorí zbytku kazia dobré meno-v súčasnej dobe peňazí ešte pribudli "páni sveta",ktorí si chcú predmet svojho záujmu kúpiť len pre seba

Ale prevažná časť týchto ľudí si svoju prácu(prípadne záľubu) robí dobre-kto chodí s otvorenými očami,tak vidí:dostatok zdravej zveri,dostatok krmiva v krmelcoch,odborne vysadené a ošetrené rúbaniska(je ich viac,ako je zdravé,ale to je vizitka "nenažratých" vlastníkov...).
Všetci chcú chrániť prírodu-niektorí naivne za počítačom,niektorí priložia ruku k dielu,a niečo si z toho prípadne zoberú-treba to brať triezvo,s rozumom
Viem sa vžiť do situácie,ako sa cíti starý hospodár,ktorý si roky piple revír,a nejaký rádioaktívny internetový "bushcrafter" ho nazve vrahom a psychopatom len preto,že si niečo odloví-ja by som sa teda nezdržal...
Preto,ak chcete pomôcť prírode,tak hľadajte návod na to v prírode,a nie na internete-s vlastným! rozumom,pochopením,a bez emócii

Všetko ide,len malé deti sa musia nosiť...