Tak prave som pozrel ani nie polovicu z tohto dokumentu, dalej som to uz nevydrzal

Aj ked som sa docital, ze ten clovek uz liezol na Everest a na Severny pol, pripada mi ako chlapec, co vstal od pocitaca, nabalil si high tec veci a isiel "zit" do lesa. S tym co ma zo sebou by tam prezila aj opica. Okrem faktu, ze ma zo sebou okrem zbrane, normalnu udicu ci kanoe ma zo sebou dokonca drot zo zdrojom a urobil si okolo svojej hamaky elektricky plot proti medvedom

Podla mna nie je mozne aby mal so sebou baterie do kamery na 3 mesiace, kedze Les Stroud (Survivorman) mal zo sebou vraj cca 25 kg len kameroveho vybavenia a to isiel na 7 dni. Nemyslim si ani ze je tam sam, lebo na zaberoch zo Survivormana je vidiet kvalitu zaberov a autorovi sa da uverit, ze to tocil sam, tomuto ale moc neverim. To, ze ten clovek nevedel ani pomenovat orla bielohlaveho, ktoreho pozna aj dieta a ze sa chudacik rozplakal ked mu nad hlavou preletelo lietadlo by som este prezil, ale to, ze si postavil lean to shelter zo zdravych stromov, zatial co ma zo sebou hamaku a celtu je uz trochu moc

Neviem ci sa odvazim vobec dopozerat prvy diel.