Rio píše:http://www.csfd.cz/film/355147-divocina/
len ako inšpiráciu,...
Stačil mi popis a urcite si to nepozriem
....S nulovou zkušeností s divokou přírodou a s obludně těžkým batohem, poháněná zbylou vůlí, rozhodne se úplně sama zdolat 1770 km dlouhou vysokohorskou trasu pojmenovanou PCT - Pacifik Crest Trail. Což je nejdelší, nejtěžší a nejdivočejší stezka v celé Americe, cesta vedoucí od Mohavské pouště přes celou Kalifornii a Oregon až do státu Washington.....Ak by islo o skutocny pribeh, volalo by sa to Samovrazedna divočina
EDIT: menim nazor no

stiahnute idem kuknut..som zvedavy
EDIT2: Pozrete a potvrdil sa mi moj nazor ze je to blbost prvej triedy...
Film v skratke: Blondyna, fetacka a slapka v jednej osobe, ktora cely zivot iba roztahovala nohy a nevedela si ani zapnut plyn na sporaku sa rozhodla ist na velmi dlhu turu, ktoru zvladla vdaka prespavaniu v hoteloch a potravinovej pomoci od ostatnych ludi. Uz to ze si zobrala jedny boty na 1770km dlhy trek, ktore aj tak nakoniec hodila zo skaly dolu vypovedalo o jej inteligencii a tento film sa v tomto duchu niesol nasledujuce cele dve hodiny. Nudny a plny prebleskov cicek, ritiek a nahych tiel.
Zabery prirody su vo filme minimalne!Preco sa oplati film vidiet: Tu sa neda napisat nic pretoze tento film je 2 hodinova strata casu.
Preco sa neoplati film vidiet: Malo zaberov z prirody, Blby pribeh, Nezaujimave, Neuputa divaka, Nudne....je toho vela tak nema zmysel pokracovat.
UZ VIEM PRECO MAM RAD DOKUMENTY

Per aspera ad astra...