knihy ktoré máte v pdf a chceli by ste ich v papierovej forme, môžete si ich dať vytlačiť a zviazať. Ja som si tak dal už zopár kníh vytlačiť a vyšlo ma to lacnejšie ako kupovať knihu v kníhkupectve, prípadne som si dal vytlačiť dve v jednej väzbe a mal som to aj pokope a aj lacnejšie. osobne si dávam vytlačiť na A4 dve strany a obojstranne. síce to je veľký formát ale na domáce čítanie to je v pohode a do ruksaka sa to tiež vojde keď chcete ísť s knihou do prírody. je to jedna z možností hlavne pre takých čo chcú ušetriť alebo sa kniha nedá zohnať v papierovej forme a nerád číta z počítača ako ja osobne kto je z NR je najlacnejšie ( aspoň čo ja viem) vo V-bite pod krajskou knižnicou. z pdf tlačia a zviažu aj na počkanie prípadne sa dá aj prefotiť kniha tiež to vychádza lacnejšie ako originál.
Ahoj. A nemali by ste prosím nejaké ti(y?)py na knihy o ľuďoch ktorí žili v prírode/divočine? Príbehy traperov a podobne..? Nemyslím príručky na prežitie atď. Ja napr. teraz čítam knohu s názvom Yukonský zápisník a číta sa to veľmi dobre.