No ja tento nick používam všade na nete ako username,je to jednoduchšie ako pamatať si 100 nickov pre každý server,warezforum,e shop a pod. zvlášť.Vzniklo to keď som raz prenášal starý olej v bývalej práci(ako automechanik) a na olejovej mláčke som sa pošmykol a vylial obsah 30l súdku na seba(ako ináč

).Kolega ktorý sa na to celé pozeral a samozrejme na tom veľmi dobre pobavil,použil hlášku ktorú večer predtým počul v nejakom filme: ke pasa carlos?

(neviem ako sa to píše španielsky abo ako to je

) znamená to: čo sa stalo carlos?

.Prezývka mi síce neprischla ale dajako som si ju osvojil na nete a to numero za tým je ako napísal juro

,dátum výroby:9.7.80 ,storočie hádam písať netreba.OT:To obviňovanie huntera88 zo skinháctva nebolo vôbec na mieste,divím sa že si neozval pri tých vtipoch o rómskych SPOLUobčanoch(

) na fóre,nijako to nenaznačil v žiadnom príspevku.Ja osobne k holím hlavám chovám asi takú úctu ako ku SPOLUobčanom, já néésu žáádny rasista promňa mňa cikán jak černoch

(keby to dakto nepoznal úrivok z filmu kurvahošigutentág ale ten asi pozná každý

),dívam sa na svet triezvo a reálne.SPOLUobčania si za svoju povesť môžu sami,tak isto holé gebule,pardón za OT.