tatuse píše:nechcel som tu rozpútať takéto vášne len to trochu možno odľahčiť. Dávať tu návody ako niekoho udrieť, pokrájať a potom zahladzovať stopy.....to hádam patrí niekam inam. Určie je na tomto fóre dosť ľudí čo nie sú ušúľaný z " kvetu makového", ale nepotrebujú tu robiť ramená. Ak boli moje slová nevhodné tak sa ospravedlňujem. Určite je vhodnejšie sa tu dočítať ako niekoho rozrezať od brucha po krk. Howgh !
Ospravedlnenie prijmam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Taktiez prijmy prosim moje ospravedlnenie za tu moju invektivu
Mojim cielom rozhodne nieje robit ramena.
Vsetko to boli len rady ako sa chovat a ako sa efektivne branit.
Su to rady ktore mam osvedcene odskusane a funguju.
Cast z toho su prebrane takticke postupy z ochrany osob a sebaobrany.
Pripustam ze ten navod dakomu pride surovy az brutalny, ale taky bohuzial obcas byva aj zivot.
Ide len o to ze mnoho ludi ušúľaný z " kvetu makového sa mozu dostat do situacie ktora sa rozobera v tomto topicu
A vtedy je dolezite rychlo sa rozhodovat a konat.
Podla mna kazdy clovek ma mat osvojenych zopar navykov ktore mu mozu pomoct vyvarovat sa base alebo nemocnici.
Za kazdu cenu....sloboda a zdravie su pre mna osobne to najdolezitejsie.
Podotykam ze niesom ziaden agresor ani bytkar.
Agresivitu a konflikty vyslovene neznasam, vyhybam sa im ako mozem.
Tak ako vsetci na tomto fore mam rad prirodu , les a pokoj v dusi.
Zivot bohuzial vsak prinasa obcas rozne situacie a je potrebne sa k nim nejak postavit.
P.S: To co tu splietas juraj1974 naozaj nema obdoby.
Za prve: ma posudzujes, odsudzujes , napadas ma aj ked som ti nic neurobil(nenapisal)
A nazyvas ma vybuchanou hlavou a i. aj ked o mne nic nevies.
Za druhe: dufam ze sa raz dostanes do situacie kedy budes skutocne ohrozeny ty alebo tvoja rodina.
Tak mi potom napis a ja sa ta opytam ako si sa zachoval a co si spravil pre to aby si seba alebo rodinu ochranil.
Dufam ze budes k utocnikovy mierumilovny a laskavy...