Ja so sebou nosím sprej, teleskop 18tku a na klúčoch takú blbôstku - stinger, čosi ako malý kubotan.
Nie som paranoidný, bohužial som už pár krát pekne dostal. Môj zjav asi priťahuje problémy alebo čo
zažil som si prepad (písalo sa tu, že človek prepadnú aj kôli euru, u mna to bolo 20 korún). Dostal ma z toho obyčajný lacný malý sprej. Nie vždy sa dá problémom vyhnúť a človek môže dostať aj na krásne nedelné slnečné popoludnie na námestí. Áno, aj to sa mi stalo, klasická bezdôvodná férovka 8 na dvoch, očividne podgurážený nelegálnymi látkami. Niečo sa im znepáčilo, obkolesili nás a bolo po srande, utiecť sa nedalo. Samozrejme nikoho naokolo ani nehlo zakročiť či zavolať políciu, zatial čo ja som dostával do držky a kolegu kopali na zemi. Takých prípadov bohužial poznám viacero. Jeden kolega skončil so zlomeným rebrom v nemocnici, ked pri nom zastavilo auto a vyskočili nanho traja šuhaji. Očividne si ho s niekým pomýlili, no bol to tiež príklad situácie, z ktorej sa nedá vykecať ani sa jej vyhnúť a hlavne nedá sa predvídať.
OT: Ten Walther je parádny, vyzerá ako mačeta od Blacka
//přesunuto do stávajícího vlákna. P.