Par rokov som nic nehral, ale teraz som po dlhej dobe nejake hry vyskusal - mass effect 1 a 2 - uplne super, neskutocne dobry dej (coskoro to bude aj ako film - i ked filmove adaptacie hier su takmer vsetko prepadaky...vlastne vsetky boli prepadaky) a super hratelnost. Je to z vesmirneho prostredia, hry typu startrek alebo starwars ma nikdy nelakali, ale toto je proste ine. Podrobnejsia recenzia tu na sectore, dostalo to plne hodnotenie . Pri hrani som mal pocit, ze to je skor interaktivny film nez hra

Kedysi som dost hral operation flashpoint, je to sice uz dost stara hra, ale doteraz je super. Neskutocna volnost (mozte nastupit do hocakeho auta, tanku, lietadla atd.), realnost atd. ma uplne pohltila

Operation flashpoint ma svoje pokracovanie v hre arma 2 (+ datadisk arrowhead), len ma jednu chybu. Takmer fotorealisticke zobrazenie hry (a ciastocne zla optimalizacia) ma take naroky na hardware pocitaca, ze ani dnesne high-endove graficke karty to celkom nezvladaju. Mod cr-cti sa tu nazyva Warfare a nachadza sa tam uz standartne. Co som pozeral nejake videa na youtube...

A co vy?