Rafael Ingvis píše:Len tak, všeobecne...
1, toto fórum JE sociálna sieť (to že tu nieje nasockovaný každý na tom nič nemení)
2, video je fajn. Otvoriť si pivo, čipsy... A kde je potom tá motivácia skúsiť si to? Vezmi do ruky Foglara, Verneho,Coopera, Defoea, Doyleho, alebo Maya a popri čítaní nepocíť chuť zažiť "dobrodružstvo"
3, trochu neprehladnosť, viacej obsažnosťi. Stačí nebyť lenivý a posnažiť sa hľadať.
4, toto fórum sa akosi vymyká všeobecnej súvsťažnosti na žabie kožky (aka. love, dengy, chechtáky etc.), vždy, a stále funguje na ľudoch ktorý organizujú zrazy, workšopy atď. v podstate za potrasenie ruky (Divox, Chameleon, juraj1974, Atti.hombre, Keres, jasommaťo, Willy, SKW, Pája atď.
5, vyhorenie... nehrozí. Skôr ide o sebakritiku - čím viac viem, tým viac viem že nič neviem. Len nováčik bez skúseností môže tvrdiť že je "majster" pretože je pravdou, že len prázny klas hlavu zdvýha.
1. Forum je forum....a socialna siet je socialna siet. Su to dve rozne veci s odlisnymi nazvami. I ked sa zda, ze to je to jedna a ta ista vec.
- Forum is a place to discuss on specific topics of interest within a set of members.
- Social network is place for building social connections to share personal expressions with friends and colleagues.
2. Motivacia je u vela ludi mozno stratena tym, ze byvaju daleko od lesa. Mozno nemaju nikoho, kto by s nimi do toho lesa siel. Mozno mali ine predstavy o lese a ked tam idu, tak sa tam nakoniec nudia....poznal som takychto ludi aj rozne ine typy.
Co sa tyka literatury, ktora je inac krasna vec, tak ja osobne napriklad na take veci niesom. Ja ked chytim knihu do ruky, tak citam text ako surovy text, bez predstavivosti. Proste fantaziu mam, ale nedokazem si predstavovat veci nasilu len preto, ze citam knihu, to je premna dost neprirodzene. Takze musis brat do uvahy aj ludi ako som ja
3. To je pravda, zase az tak nejak extremne neprehladne toto forum nie je. A vela prispevkov tu nieje.
4. To ano, ale predstav si, ze by si pisal o kazdej akcii, na to forum v podstate nie je.
5.
Vyhorenie nie...to by bol ten lepsi pripad. Toto forum je uz poriadne mrtve a co ho drzi pokope je prave nejaky ten obcasny mini clanok ci recenzia tu a tam. Treba si to priznat a realisticky sa nato pozriet.
----------------
Juraj1974: " Informacie sposobuju ludom rozne traumy ci inak povedane dezinformacie vladnu svetom.. Je to vidiet aj tu ked si niektorý myslia ze napr. Rusi napadli ukrajinu alebo ze USA je to jedine dobro a spravodlivost na svete."
To bolo asi na mna....Ono pravda sa prekrutit neda a ze na Ukrajine su ruski vojaci potvrdil aj sam Putin, tak neviem co za spravy rad citas, ale citim od teba isty obdiv a smerovanie k Rusku. .... Ze "USA je to jedine dobro a spravodlivost na svete." to su tvoje slova a ja som to nepovedal ani si to nemyslim. Co sa tyka stanych zloziek, skolstva, socialneho systemu a aj dalsich veci, tak je to tam vo vacsine pripadov nic moc.
Pozri sa tu:
http://www.bild.de/politik/ausland/bild-international/zapad-2017-english-54233658.bild.html "Ruská armáda na cvičení Západ 2017 nacvičovala obranný útok proti vojnovým štváčom NATO"
Ak sa ti zda "cvicenie" so 120 000 vojakmi ako hra, alebo banalna situacia tak ja uz fakt neviem......
Len aby sme nakoniec ten "bushcraft" nepraktizovali raz vsetci nazivo...
Nemyslim si, ze ide o vek co sa tyka "produkovania" novych prispevkov, ale skor to, ze ludia ten obsah zdielaju inde alebo nezdielaju, lebo nato maju dovody, tak ako ja.
S tymto forom fakt nieje vela moznosti. Bud sem-tam nieco pribudne alebo sa to tu necha tak. Ak by som videl nejaky plan a iniciativu, mozno by som sa pridal....a mozno by sa pridali aj ini. Ten komu pisanie neide to posle inemu a ten to opravi a upravi do citatelnej podoby. Plus fotky.
Ak hosting stoji par korun a forum si nanho cez reklamy ci inak zarobi, tak to je potom viac menej jedno co sa tu s tym stane. Ak ale naklady prevysuju vydaje...tak to uz len urobit zalohu a
Per aspera ad astra...