Síce tu už tému s takýmto názvom máme, ale túto by som chcel venovať "ne-bushcraftovej tématike". Môžte tu dávať nejaké krátke dojmy z filmov, prípadne odporučiť nejaký

.
Ako už vo vedľajšej téme spomínal Hunter88 film Predator, tak ten sa mi vždy páčil

. V podstate páčia sa mi všetky filmy kde hral Arnold Schwarzenegger, sledoval som ich už ako malé decko, ale musí to byť s originálnym dabingom, tá jeho "angličtina" občas vyráža dych

z tých najlepších - Predator, Terminator 1, Terminator 2, Total recall...
V poslednej dobe som si pozrel filmy od režiséra Johna Carpentera - musím uznať, že niektoré kúsky sú proste super a to sú 20-30 rokov staré filmy. Najviac ma zaujal od neho film
The thing (sk Vec) - sci-fi horor ako sa patrí

. Tá atmosféra ma úplne dostala a je to presne štýl filmu, ktorý si rád pozriem a v dnešnej dobe sa už takéto moc nenatáčajú. Dobrý je od neho aj film They live, ta myšlienka celého filmu je proste super... a okrem toho, na základe tohto filmu bola spravená hlavná postava v hre Dukem Nukem (pre tých, čo si to teda ešte pamätajú).
Ďalej som si pozrel film Paranormal activity, keďže mi to viacej ľudí popísalo ako veľmi strašidelný horor. Môj verdikt - najradšej by som podal trestné oznámenie na režiséra tej hlúposti, že ma okradol o 90 minút života. Totálna škoda času.