Adno píše:Ja nie, ale počkaj na Zvera, ten pri opekaní pri zbere dreva natrafil na obesenca, snáď napíše viac on sám...
.. No jo .. bol som v Kežmarskom lesoparku na opekačke, taká civilná, v ruksaku sme mali par špekáčok deku a vodnu fajku. Rozložili sme sa nazbierali drevo .. ale napočudovanie nás otrovaval početný zástup múch..
Kamoš, nie moc zbehlý v lese ma popýtal aby som mu našiel ražeň, tak som ho zavolal so mnou už o pár metrov som videl liesku a vyšli sme si na takú terasu kde bola .. vytiahol som si svoju Moru a rezal som konár. Vtom ma kamoš búcha po pleci a hovorí mi, že tam sa niekto na nás pozerá. Bol pomerne ďaleko aby sa dal identifikovať. Kričal som naňho, no neodpovedal, tak som sa rozhodol priblížiť. Zdal sa nám nejaký tmavý v tvári, no keď sme sa priblížili tak sme zistili že to tmavé je iba hejno múch na na jeho tvári, keď sa rozleteli mal po tvári svetlé fľaky. Už bolo vidieť, že visí asi 20 cm nad zemou .... Cele to bolo pár metrov od nášho tábora ... ale z takej strany hájika, ze to bolo vidno iba z tej druhej strany.
.... najdivnejší telefonát v mojom živote, keď som volal na políciu, snažil som sa to tak flegmaticky s kľudom povedať. Prišli policajti, Posedeli sme si na stanici... tam som sa dozvedel, že sa jedna o 22 ročného chlapa (či ešte chlapca ?? )... a ani my sme sa nestihli presunúť na stanicu a už tam bola reportérka JOJky, ktorá hneď vyštartovala po psychický úplne unavenej matke, absolutne bez súcitu... to ma dostalo ....
... nejako ma to vôbec nezasiahlo..
... neskôr som si zistil, že ho nechala priateľka...
... Hádam to nieje moc neturistický príspevok ...