Celkom sranda, nejaké kešky som už našiel. Rozmýšľal som spraviť aj nejaké vlastné, ale ostal som stále len v rovine rozmýšľania

. Prípadne vytvoriť celoslovenskú sieť "bushcraft skrýš" alebo aspoň lokálnu. Dať do nejakej schránky konzervy, vifony, ryžu a iné jedlo, ktoré sa tak rýchlo nepokazí a to cele najlepšie zakopať. Samozrejme nič drahé. Bola by to taká núdzovka, v prípade ak by mi došlo jedlo alebo by som z akýchkoľvek príčin chcel ostať v lese na viacej dni, tak by som mohol ísť "vylúpiť" takúto skrýšu. Keď by každý z nás spravil niečo také vo svojej lokalite, tak by vznikla dosť veľká sieť skrýš. Samozrejme treba predpokladať, že by to ľudia nesmeli zneužívať v štýle - "hurá, jedlo zadarmo". Osobne by som tam napchal aj nejaké staršie veci, ktoré nepotrebujem - človek by sa do toho mohol prezliecť ak by ho popršalo a hrozilo mu zmrznutie

. Možno to je hlúposť, ale uvažoval som nad tým viackrát, tak teda že sa podelím

.
Edit: Zabudol som dodať, že mapu s GPS súradnicami by sme nemuseli zverejňovať všetkým, mohli by sa spraviť nejaké podmienky - buď aktívna účasť na projekte, alebo aspoň 10 príspevkov na tomto portále. To aby nás nevylúpil nejaký chytrák, čo si to tu vygúgli