Pozri sa. Bývam v LM. Pred pár rokmi odstrelili medveďa, ktorý nám chodil na sídlisko Podbreziny do kontajnerov ako do bufetu.
http://www.topky.sk/cl/10/794783/Medved ... odstrelili Ak máš predstavu, že v lokalite, ako je Kvačianska alebo Prosiecka dolina existujú miesta, kde maca isto stretneš a potom aj iné miesta, kde ho isto nestretneš, tak ťa asi nepoteším. Väčšinou to funguje tak, že cez deň na frekventovanom chodníku je pravdepodobnosť stretnutia malá. Malá neznamená nulová. Večer, keď sa to ukľudní a celková aktivita všakovatej zveriny vzrastie, tak sa to zmení. Už som spal v kolibke a do rána "niečo?!!!" vyhrabalo voľaaké včely alebo čo to bolo asi štyri metre od kolibky. Od tej doby keď idem večer pred spaním ocikať plot najbližšej pánskej záhrady, tak najskôr z dverí dobre presvietim okolie a ak sa nikde nelesknú oči, tak dokončím úkon. Inokedy som mal do rána pred kolibou čerstvý otlačok od jelenej zveri. Konkrétne na kolibe pod Suchým vrchom v MF.
No a teraz si niesom istý, či som ti pomohol, alebo naopak. Ale nič sa neboj. Kopa ľudí spáva kadetade pod stanom aj bez a všetci žijú.