No neda mi. Priklanam sa k zamrznutemu bratovy. Podla mna napisal asi to co by som napisal ja. Ja chodim (chodil som) lovit lukom za poplatok do revirov kde je to povolene hlavne do zahranicia. Moj jeden negativny zazitok co som zazil a doteras ma mata bol ked sme dostali suradnice miesta kde sme mali mat srnca. Ziadne stopovanie ziadna cakana ziadne sledovanie terenu...

Najhorsie na tom bolo ale to ze paralelne s nasim smerom po hrebeni siel gazik ktory tesne pred dohodnutym cielom otvoril zadne dvre a doslova z tade vykopli srnca ktory mal byt ako nas ciel.... Nikdy viac! Otocil som sa a pockal som na dohodnutom mieste na kolegov tak isto znechutenych ako ja.
Prave pre toto sa pozeram na tuto temu tak isto ako bratm.... Ak niekomu patri kus lesa neznamena to ze mu patri vsetko v nom. Lesne cinnosti sa vzdy daju riesit bez toho aby som za to musel platit. Aspon v lokalitach kde sa vyskytujem ja. A ak niekto bude chciet a bude mat chut sa nieco naucit z cinnosti ktore ovladam napr. ja tak mi bude potesenim s nim ist do lesa a stravit tam pohodovy cas. Urcite nikto nieje dokonaly a kazdy ma tomu druhemu co odovzdat. A zadarmo...
Nie kazdy lesny dvojnohy tvor musi po prichode pod stromi hned zakladat ohen x-sposobmi. Vytat pol lesa aby staval zrub alebo pristresok. Ide o uuuuplne nieco ine. Ide o vzajomny sulad medzi nami a prirodou. Neznamena to hned ze musim byt pripraveny na vsetky mozne scenare ktore maju za nasledok kladenie pasci na zver a pletenie sieti na ryby. Ved ak vseci verime za raz pride den D a mali by sme byt pripraveny na vsetko tak si treba uvedomit ze mame len jednu hlavu a vsetko ovladat sa aj tak neda.... Ak viem v lese prespat a viem sa v nom orientovat a nemam deravy ruksak aby mi z neho vypadla slanina z domu a viem si vystat s vodou tak nepotrebujem ja osobne platit za kurz prezitia.... HOWK.