Teda pridam aj ja k teme daco z mojho sudka. Ak som spravne pochopil hladas cloveka s ktorym by si si mohla sem tam vybehnut a pricuchnut k nejakym lesnym dovednostiam. Mozem sam za seba napisat ze sa tu dost casto vyhuta nejaky ten vander na roznych kutoch slovenska. Treba sledovat vlakno s planovanymi akciami a zariadit sa podla toho. Dalsia moznost je oslovit konkretneho vybraneho cloveka o ktorom mas resp. z ktoreho mas dobry pocit cez SS a skusit si snim nejake to streko dohodnut. Nic netreba silit. Urcite sa pocas roka da zucastnit na vela zaujimavych vyslapov zo zaujimavymi ludmi. Pokial mas uz nieco nabehane po lesoch a potrebujes len doladit svoje vedomosti tak sme tu pre teba. Bud ale presvedcena o tom ze kazdy z nas ma svoj styl. Jeden bere zo sebou celu kuchynu s obyvackou a spalnou a dalsiemu staci deka par ovsenych vlociek v esusi spolu s vodou a vedomosti v tej zatke co niektory maju len na to aby im do brucha neprsalo..
V kazdom pripade ber vsetkych s rezervou. Sme len ludia ktory su niekedy v ruji alebo tesne po resp. pred nou....
To ci tu zavesis svoju fotku alebo nie urcite nebude mat vplyv na to ci niekoho najdes na spolocne cesty lesom. Ved nehladas zenicha ale len sparingpartnera..... ci?
POsledne co by som chcel je este nesmela poznamka. Bezny lesolez sa uci cely zivot...