carlos9780 píše:Dnes som sa po nočnej rozhodol že nepôjdem spať a užijem si pekné ránko s rodinou,hned my blisla hlavou myšlienka že som dlho nebol na burze čo sa koná každú nedeľu doobeba na stadióne interu v BA,ako sa ukázalo nebol to zlý nápad.Pri stánku jednej starej babičky som objavil krásne vojenské koženné rukavice(na obr.),po chvíľke zjednávania sme sa zhodli že 7e je cena výhodná pre oboch(rukavice neboli nikdy používané) a tak som sa stal šťasním majitelom týchto super rukavíc,len ich treba trochu rozhýbať.Po obchádzke celého stadióna a zoznamením sa s miestnymi predávajúcimi(vietnamci,poliaci,"brazílčania" a ten malý zbytok domorodcov ) som konečne objavil típka ktorý predáva obuv speciál z bardejova,čo som už dlho a márne hľadal v BA a okolí.Má trocha vyššie ceny ale tovar má a dokonca mal aj pri sebe v mojej veľkosti viac typov-vz 2007,sympatexi,goretexi,tie trištvrtové policajné atď. len škoda že ja som nemal potrebnú hotovosť ale ubezpečil ma že je tam každý víkend.No ja aspon mám zas načo šetriť , inak má aj stránku: http://www.armyburza.sk/ keby mal dakto záujem a mal to do bardejova 450 km ako ja.
Dakujem za pochvalu, snazim sa zhanat kvalitne originalne veci slovenskej armady a policie ale dost tazko sa to zhana a vsetko je iba par kusov, ceny su zatial este dobre, casom by som chcel mat komplet sortiment ale potom budu ceny asi drahsie. KLudne sa o tyzden zastav