Ja som posledny nakup spravil uz sice davnejsie, ale radost este nevyprchala - DD Camping Hammock
zt0350 píše:moja nova hracka na cokolvek
juraj1974 píše:zt0350 píše:moja nova hracka na cokolvek
Rafael Ingvis píše:
SKW píše:Rafael Ingvis píše: ...
Fakt pekná čepeľ Ingvis! Som veľkým obdivovateľom tohto pravekého, ale zato geniálneho umenia! Kiež by som žil niekde, kde je pazúrik taký hojný, že sa oň potkýnajú.
SKW píše:Z fotky je to ťažšie rozoznať, anglický pazúrik tmavomodrej až čiernej farby je veľmi podobný, snáď len ten lesk nemá taký silný. Obsidián je vzácnejší ako klasický pazúrik.
Koľko si dal za ten nôž? Nemusíš písať do témy ak nechceš stačí ss. Ináč ja by som ho ešte vylepšil v spoji kde je šľacha prírodným lepom zo živice podrveného čierneho uhlia (Ak nieje použité nejaké iné lepidlo, ktoré nevidieť)
SKW píše:Z fotky je to ťažšie rozoznať, anglický pazúrik tmavomodrej až čiernej farby je veľmi podobný, snáď len ten lesk nemá taký silný. Obsidián je vzácnejší ako klasický pazúrik.
Koľko si dal za ten nôž? Nemusíš písať do témy ak nechceš stačí ss. Ináč ja by som ho ešte vylepšil v spoji kde je šľacha prírodným lepom zo živice podrveného čierneho uhlia (Ak nieje použité nejaké iné lepidlo, ktoré nevidieť)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia