zohnal som za 15€ fungl nový švédsky batoh

a už dostal aj vylepšenie, v prvom rade spodný vak z batohoviny 600g/m2 na celtu, spacák a oblečenie, prsný popruh a madlo
( podľa môjho návrhu spichol Opossum )
doplním .. horný, origo vak má niečo cez cca 25 litrov ( dalo by sa ho naprať aj cez 30 ) a spodný, dorobený 37. Je vybavený predným vstupom, uzatváranie je čo najjednoduchšie ( ako na hornom ) .. vlastne sa na ňom nemá čo pokaziť, respektíve sa dá kdekoľvek poprípade opraviť. Uzáver držia 2 kompresáky, ktoré sú voľné - nie sú nikde prišité ( odopneš a môžeš použiť na niečo iné, aj napr. ako škrtidlo ). Veko má voči otvoru presah cca 5cm a je fixované, kvôli luxusu 5. pásmi suchého zipu po obvode ... odskúšané, vak plne vyhovuje na spacák, baumax celtu, hamaku a nočné + náhradné prádlo a ponožky" - teda na to čo som ho plánoval

Ak ho netreba, dá sa skomprimovať do "ruličky" pod horným vakom, teda batoh má kapacitu cca od 25, do 62 litrov + možnosť naložiť zvonku karimatku, a iné veci, ako ešus, sekeru a podobne- aj na rám krosny ( viď. fotky dolu )

a doložím ešte pár obrázkov:
otvorený spodný vak, pripravený na ládovanie spacáku. Tie rohy, aby sa nerozdrapili sú podšite zvnútra výstuhou v tvare trojuholníku ( koža ) ..

madlo

zbalený spodný vak

a z boku, vidieť že na rám sa dá dať iný náklad

a ešte plním požiadavku a pridávam ako vyzerá bedrák - aj na moje prekvapenie funguje super

admin môže presunúť do témy s týmto batohom ..