Hlavne mladšie jelene ešte stále nosia svoje zbrane na hlavách, v pohode aj koncom apríla môžeš vidieť. Inak aký starý jeleň to bol približne, koľko mal výsad? (Neviem či si stihol spočítať)
“In the school of the woods, there is no graduation day.” - HORACE KEPHART, Camping and Woodcraft, 1917
Ako posledne zhadzuju parozie najmladsie samce. Mne sa dnes podarilo vidiet tiez dost velke stado (okrem ineho...) a tiez ma to zarazilo ze su pokope a medzi nimi aj samce z parozim. Nebol som dost rychly a tak to na foto nie je moc dobre vidiet.
Prílohy
Pozorne oko rozozna..
Stary pan...
Skôlkar...
Minulost...
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.
Tu hore na strednom slovensku 550m.n.m to len začína pučiť...o dva týždne bude krásna bledozelená farba s mapami tmavozelenej z ihličnanov...túto kombináciu milujem!
No ja som to bol vo svojom rodnom kraji: Obec Diviacka Nová Ves leží v Hornonitrianskej kotline pri východnom úpätí Strážovskej hornatiny pod vrchom Rokoš (1 010 m). Rozprestiera sa po oboch stranách riečky Nitrice v dolnej časti Rudnianskej kotliny. Nachádza sa v okrese Prievidza. Je v nadmorskej vyske 275 n.m. a listy su uz pekne.
Moj prispevok priamo nesuvisi s bushcraftom ale nedalo mi nepodelit sa o to s Vami. Rano som sa rozhodol ze dnes pokosim zahradu(luku) za domom. Po prechadzke po luke som spravil par zaberov este pred tym ako som nastartoval svoju Husqvarnu. Viem mozno ma ukrizujete ale kazda krasa je pominutelna..
Prílohy