Aj ja mam starsi zazitok... zo vcera. Nezelam to nikomu. Verim ze nebudem po zverejneni toho co sa mi vcera stalo ukamenovany. Nuz ale stalo sa... Moja chyba. O co ide? Vcera cestou na zahradu kde chodim po praci som sa zastavil v samoohsluhe jedneho nemenovaného obchodu u nas v dedine. Vystresovany unaveny a hlavne smädny som si vzal zo sebou dve chladene Krušovicke 12°-ky.. Teplota mierne pod idealnu hodnotu ale s perspektívou jej stupania pri ceste na zahradu... Sofer spokojny s mojou spokojnostou v tvári ja s netrpezlivou predstavou o tom ako si otvorim nacvicenym pohybom plechovku s mokom omamnym... Stalo sa. Mojim telom prebehol slastny pocit hned po prvých duskoch chladného napoja s chmelovym poddtonom... Cas usiel velmi rychlo pri praci zahradneho charakteru a prisla chvila ked som sa zacal zaoberat myslienkou ze po prichode domov nacnem aj dvojicku môjho samoobsluzneho nakupu. Teda taka bola moja naivna predstava..
Realita mi vsak otvorila oci a napla vsetky moje zmysli. Dokonca aj tie co som uz dooost davno nepouzival... O co ide? Este teraz mam zimomriavky po tele ked si na to spomeniem.. Jednoducho sa moja mysel nasmerovala na druhu plechovku z môjho nakupu. O to vacsie zdesenie nastalo ked som siahol do mojej prirucnej tazky a zistil ze jej obsah sa absolutne nezhoduje z mojou predstavou.. tato situacia mala za následok ze po mojom chrbte prebehol mraz ako po mrazenom hrasku v chladiacom pulte uz spomínanej nemenovanej predajne. Ano. Presne! ONA tam nebola! Moje pivo tam aj napriek tomu ze som si kupoval dve plechovky moku nebolo! Ano ano... citate spravne... NEBOLO...
Jednoducho som zistil ze pivo nevedelo o tom ze kde malo byt... Moje silne analytické myslenie dostalo v tom momente zabrat a zacal som si virtualne predstavovat co vsetko sa mohlo stat zaroven s presnym popisom kazdeho môjho kroku od doby ked som sa k tym plechovkam dostal.... Neprisiel som na nic. Ani kompletna prehliadka bytu nic nevyriesila. Dospel som k zaveru ze moj mok ostal niekde opusteny v zadrade v nejakom zahone. A to som nemohol nechat len tak. Moj osobny sofer videl v mojom pohlade vsetko. Preto sme opat sadli do motora a opät smer zahrada.
Priatelia. NIČ! Po dôkladnej prehliadke zahrady sa plechovka nenasla. Moje zdesenie sa stupnovalo a moje zavity pracovali naplno... nepomohlo. Zmiereny zo situáciou sme sa pohli smer HOME.. zrazu moja polovicka v ulohe osobného sofera zvrtla motor smer obchod. Na moje pocudovanie pred nim aj zastala a vystupila. Nechapal som tento jej pocin ale este stale zahlbeny do premietania si filmu v mojej hlave co vsetko sa mohlo vlastne stat som to neriesil. Moznost ze mi sla kupit dalsie pivo som v zapeti ako myslienka prisla aj zamietol.. tolko sa este nepozname aby sa take nieco mohlo stat...
No a na moje pocudovanie a doslova udivenie sa otvorili dvere na jej motorovom presuvadle a do interieru vosla ruka v ktorej bola ONA... moja plechovka! Vraj len prisla do predajne a spytala sa ci ten jej (asi myslela mna) nenechal v predajni pivo co si kupil. A stalo sa necakane... ten jej debil co si kupoval dve plechovky piva tam jednu z nich normalne nechal! Ano pouzijem slovko DEBIL. Štatisticky napisane 50% straty.. zlyhanie chyba... Preto apelujem na Vas priatelia. Davajte si pozor na svoje pivo. Skuste sa vyhnut podobnym stresovym situaciam. Usetrite si zdravie a hlavne nebudete tercom posmechu a poznámok az do casu ked zalahnete do perin...