spartan píše:Lahko sa hovori o vyhodach ockovania niekomu, koho dieta nemalo komplikacie po nom...
Tiež ťa musím podporiť. Mám 7 mes. dcérku a tiež tu boli nejaké komplikácie (no nie ako u Vás) Jej sa začali zväčšovať uzliny. tak sme s ňou behali po doktoroch od Smoleníc cez Trnavu až do BA. A to všetko len pre nejaké blbé očkovanie, pre peniaze ktoré s toho niekto má. V iných západných krajinách je to dobrovoľné v niektorých už dokonca niektoré vakcíny zakázané u nás ak si nedáte zaočkovať dieťa riskujete že budete behať po komisiách dostanete 300€ pokutu a v najhoršom prípade väzenie (no to sa ešte tuším na SK nestalo). A to kvôli vakcínam na nejaké choroby, ktoré keď dostanete sa dajú aj tak liečiť...
Raz na markíze v reflexe o tom dávali a ukazovali dievča ktoré osleplo, ďalšie malo zhúbny nádor na krku už v najvyššom štádiu a pod.
Ja som sa nikdy nedal očkovať proti chrípke, kliešťom. čo sa týka užívaniu liekov som asi človek ktorý berie najmenej liekov a nikdy nepodporím tento farma-biznis, lebo všetko je to len o prachoch.
Čím viac liekov beriete tým viac budete chorý a tým viac budú iný zarábať...