Jednoho hezkého dne jsem zabrouzdil omylem na stránku o nožích... Prohlidl jsem pár vláken a rozhodl se si svůj nůž také pořídit.
Koupil jsem si zavírací nůž za litr, dal jsem fotky do vlákna kde se ukazují nože které nosíme.... Nikdo mi ho nepochválil, nikdo mě neobdivoval... Můj nůž naopak sklidil posměch že je stále jako nový a že má vlastně nepoužitelnou ocel na čepeli :-/ A to ho mám přeci už půl roku a v práci rozbalil nějakou krabici a i rohlík jsem rozkrojil... No nic, vemu prachy a koupím něco echt.
Koupil.jsem tedy zavírací nůž od známé americké značky, to už si jistě pár lidí sedne na prdel... Ukazuju nůž v práci, stal půl výplaty a tak se musí přeci každému líbit... No nikdo nepoznal rozdíl od nože, co jsem nosil předtím... Ok, nafotim ho na stole u klávesnice a napíšu jak super nůž maká... Dám na net, sklidim posměch že je nůž z vitríny a že jen machruju...
Zarputile hledám po netu, jak vlastně nůž vyfotit a co s ním dělat, abych vzbudil zájem ostatních ..
Hurá, našel jsem videa pár místních guru a podle jejich návodu kupuju vybavení... Batoh, boty, velký nůž na dřevo, buschcraft nůž na pásek, něco na krk, sekyru, konvičku a parakord...
Vybehnu dle jejich videí do nejbližšího lesa, z práce beru kamaráda co hraje airsoft a nosí maskáče... S tím bude přežití v divočině jistota...
Zastavíme auto u lesa, ujdeme 2km kolem potoka a zde nacházíme to prave místo. Zde přežijeme naše odpoledne v divočině...
Takže: založit oheň, to jsem viděl na videu... Pár kamenů nacházím. Protože chci vypadat drsne a mám na to vlastně vybavení, beru kudlu z pásku a odrezavam z břízy kůru a snažím se rozdělat oheň. Hurá, fotka nože na netu sklidí úspěch, přeci s ním řezu kůru a to je práce pro nuz!!! Po chvíli beru Peppo a zapalují ho, protože to mokré dřevo jinak nechytí.
Ok, oheň nějak rozdělanej. Teď musíme vyrobit přístřešek, ještě že máme parang a kolega kukri. Stavíme přístřešek proti vetru, pomůže nám 30m parakordu. Tak už stojí přístřešek, nyní lavička... Hotovo. Neni moc času, tak jen provizorně no.
Aby bylo vidět, jak umím žít v lese s noži, nakrájíme cibuli a dáme na pánev s fazolemi. Super záběr.
Cestou jsem jako mazák usekl sekyrou nádor z jedné břízy a začínám dělal Kuksu. Kamarád dělá z polene prkýnko.
Po chvíli mě to přestává bavit, kamarád se už pořezal a chce jet domů dohrát svou oblíbenou hru v PC. Udělám pár fotek, hodím nádor do ohně, vycuram se na ohniste, kamarád smora parakord a bezime k.autu, už se přeci trochu smráká.
Doma dávám fotky do vláken, těším se na pochvalné recenze...
Sjíždíme další videa youtuberu a těšíme se na další přežití v divočině...
Takhle (mimo jiné) podle mě vznikají nová ohniště, bordel v lese, neúcta k přírodě. Kazdy si to zkusí, jen hrstka vydrží... Prostění doba youtuberu :-/
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť