fatal_error píše:Memphitis ahoj, mohol si sa ozvat, by som sa pripojil k Vam, pretoze som bol cely cas doma na SR Inac aku ste mali trasu? Nova Sedlica - Osadne alebo nieco dlhsie/kratsie?
mephitis píše:fatal_error píše:Memphitis ahoj, mohol si sa ozvat, by som sa pripojil k Vam, pretoze som bol cely cas doma na SR Inac aku ste mali trasu? Nova Sedlica - Osadne alebo nieco dlhsie/kratsie?
Ahoj, byla to taková hurá akce, kterou naplánoval kamarád. Vidiš sorry, mohlo mě to napadnout, že budeš dom . Jinak co se týče počasí o nic si nepřišel - vlhko, vlezlo, zataženo, mlha, chlad , hezké počasí a slunko, co je vidět na fotkách se ukázalo jen na půl dne, ale zrovna v pravou chvíli - Pľaša, Ďurkovec, Jarabá skala. Šli jsme z Osadného - Balnica, dále Polskem (ne po hranici) kolem Solinky a Kiczerky (hodně stop ) - Ruské sedlo - dále klasicky po hranici na Kremenec (polský pohraničníci - kontrola dokladů ) - N. Sedlica. Moc kouzelný kraj...
SKW píše:Je tu ešte jedna vec, na ktorú by som chcel poukázať a to je citovanie príspevkov. Na diskusných fórach platí nepísaná zásada, že posledný príspevok sa necituje, pretože nasledujúci príspevok automaticky odpovedá tomu predchádzajúcemu.
Ak chcete reagovať na posledný príspevok vo vlákne, tak namiesto citácie použite tlačidlo ODPOVEDAŤ vľavo dole. Citácia sa používa vtedy, keď chcete reagovať na nejaký starší príspevok vo vlákne, ktorý sa nachádza o niekoľko čísel vyššie, prípadne ak z toho posledného reagujete len na určitú jeho časť. Ak chcete citovať príspevok, v ktorom sa už nejaká citácia nachádza, mali byste ju upraviť tak, aby ste citovali len samotnú odpoveď (bez citácie na ktorú bolo odpovedané).
Treba si uvedomiť, že citovanie posledných a nedajbože celých príspevkov s už obsahujúcou citáciou potom zbytočne zneprehľadňuje tému.
Vďaka za pochopenie!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia