Aby tu len velky hlodavec stale nedaval svoje vylety tak som sa rozhodol prerusit jeho snuru prispevkov hojdačov v hamakach a prispiet troskou aj ja. Bliziacim sa víkendom som zacal mat stale vacsiu potrebu sa ist tulat. Pocasie nedavalo nijako velku sancu toto tulanie rozbehnut suchou nohou. Ale nakolko som dooost daleko od Ba tak ani dazd mi nemohol moju chut vziat a tozhodol som sa spolu s Ankou vyrazit smer Pukanecke kopce. Po dorazeni na nase parkovacie miesto som odstavil stryka Festera a z nemym uzasom sledoval ako sa dazd dokaze vyblaznit presne v tom case ked som chcel vyrazit. No po cca pol hodinke som sa rozhodol prestat pozerat sa na dazd cez stresne okno a... jednoducho sme vyzazili. Dazd nedazd ide sa. Slo to aj bez protestovania a tak sme sa vybrali do kopcov. Stekajuca voda po nasich bundách sa predbiehala zo stekajucim potom po nasich chrbtoch. Ale sli sme svojim tempom dalej. A ono to po cca hodinke zacalo prestavat a prsalo nakoniec len z listov na stromoch. Nie na darmo sa hovori ze v lese prsi aj po dazdi... bolo to tak. A tak sme sa motali smerom na modrou farbou znaceny chodnik cez Agraš az na sedlo pod kriznym bukom. Dazd ustal a den sa zrazu tvaril celkom milo az do vecera. Zlozili sme sa na jednej rovinke najedli sa a este sme sa sli pomotat po okoli. Narazili sme na jednu opustenu štôlnu ktora vsak bola zamknuta a tak sme sa len krmili lesnými jahodami po ceste smerom na bidlo. Co dodat? Pocasie nas neodradilo od peknej tulacky ktora skoncila v poriadne slnecnom dni cestou domov. Tu je nejaky zostrih fotiek. Ospravedlnujeme sa za kvalitu ale fotilo sa len mobilom:
Vylet lodkami na ostrov v ramenach Dunaja, gulas, komare, ovady, a nastastie fungujuce moskytiery. Stihol som sa do obeda upriect jak prasa, takze video ma mierne casove diery.
... tak toto bol poriadny výlet ... Užhorod (Belfast + u Milana) - Karpatsky pereval - Sinevir - Koločava - stare selo - Arpadová línia ... ... ale prežili sme http://legil.rajce.idnes.cz/Kolocava_24-26.6.2017/ nebol to síce bushcraft ale fajne bolo, devuchy pěkne, pivo vyborne, přiroda neskutočná
Nechoď tam, kam vedie cesta ... ... namiesto toho choď tam, kde žiadna nieje a zanechaj stopu.