Ahoj, tak som sa s rodinkou prešiel okolo Čučmy, staré moje miesta a časť banského naučného chodníka, opiekli sme ipeľskú klobásku dajaký rohlik a bolo po výlete, počasie dobré,
ak sa vám hlava netočí, môžete si potočiť tu, traja kamaráti a pes na Geldeku (Malé Karpaty) Dve kávy pri západe slnka, potom foták zdochol na zimu aj napriek externému zdroju Moc ľudí tam nechodí takže lúka hore bez stopy, škoda že sme nebrali nič na nocľah.
video je 360 len kvalitu treba prepnuť vyssiu a pockat kym sa nacita (lebo zobrazuje iba vyrez a stahuje celu "gulu")
Vyrazili jsme v únoru s kamarády za krásami zimních vysokých hor. Schladming Tauren - rakouské Alpy. 2 na sněžnicích a 2 na skialpech. Počasí bylo celou dobu výrazně proměnlivé, zažili jsme snad vše - chumelení, vichr, sluníčko, celodenní mlhu, nakonec i silný mráz. Zimní Alpy a jejich údolí jsou - mimo lyžařské areály a vyložené atrakce typu Dachstein - pusté i v místech, kde v létě proudí davy lidí. Máte pocit pustých hor. Máme rádi Alpy v tomto období.
ZEMĚ NEPATŘÍ LIDEM, LIDÉ PATŘÍ ZEMI. Mitakuye Oyasin
„Woodcraft je o životě s modrou oblohou nad hlavou“
Bratm to je to najmenej kúpiť nové handry. 20kg je už ale dosť. Isto to však je len a len dobré pre zdravíčko. Taak že sa čím skôr daj na poriadok nech si už doma a hlavne pod stromami..
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.
Moje plány na túlanie, sa niekedy "dynamicky" menia, tak sme dnes miesto Vysokej v Malých Karpatoch skončili na Jelenej hore v Malých Karpatoch Dlho som tam nebol, je to krásne miesto, doporučujem.. Išli sme cez Mokrú dolinu k horárni Mon Repos, odtiaľ cez vrch Javorinka na Jeleniu horu.. Z Jelenej hory sme sa vybrali na vrchol Baborskéj odtiaľ do Plaveckého podhradia..
Prílohy
Plavecký hrad a Pohanská z Jelenej hory
poniklec, prvý tohtoročný :-)
Plavecký hrad a Pohanská z Jelenej hory
Jelenia hora s parťákom
pohľad na VVP Záhorie z Javorinky
pohľad na Veterlin z Javorinky
bol aj "buřtkraft :-)
obedové menu :-)
"mini" vodopád v Mokrej doline
„Protože jsem poznal trýzeň žíznivé touhy, chtěl bych vykopat studnu, z níž by mohli pít i jiní.“