po pár dňoch premýšlania som sa rozhodol, že dám svoj posledný nožiarsky výtvor medzi ľudí ako putovný predmet, nech si ho ľudia vyskúšajú a potom sa podelia v tejto téme o svoje dojmy.
Jedná sa o tento malý nôž:

Nôž ide putovať bez púzdra, ak má niekto záujem, môže nejaké vyrobiť

Prvým človekom, ku ktorému poputuje v dohľadnej dobe je SKW
Ďalší záujemcovia nech sa prosím píšu do zoznamu pod tento príspevok a dohodnú sa vždy s človekom, ktorý má predmet ako posledný, tým sa samozrejme predíde aj prípadnej strate.
Zároveň by som chcel poprosiť aby po svojej praktickej skúsenosti napísal každý nejaké svoje postrehy, čo sa mu páčilo/nepáčilo, čo by zmenil a pod.
Pravidlá putovania:
1. Správať sa k veci ako ku svojej vlastnej tz. úmyselne ju neničiť a pod.
2. Kedže je to putovná vec, bolo by vhodné aby kolovala medzi ľuďmi. Tu by som to, ale obmedzil na ľudí, s ktorými máte pozitívne skúsenosti a budete presvedčený o tom, že vec aj pošlú nepoškodenú ďalej s tým, že poštovné je vždy na náklady človeka, ktorý nôž posiela.
3. Pokiaľ príde nôž poškodený, kontaktuje organizátora (mňa), ten rozhodne o ďalšom postupe. Pred odoslaním nôž, pokiaľ to bude nutné, nabrúsi ako nejlepšie vie. (poprosím aby nôž brúsili iba ľudia, ktorý s tým majú aspoň nejaké skúsenosti, aby sa predišlo zničeniu ostria. Toto nie je nôž určený na to aby ste sa na ňom učili brúsiť

4. Dúfam, že tento bod bude zbytočný, ale predsa. Pokiaľ niektoré z týchto pravidel účastník poruší, bude tu vystavené jeho meno a kontaktné údaje aby se predišlo ďalším nedorozumeniam. Samozrejme se nemôže ďalej účastniť.
Doložka

PS: Kto by mal počas putovania o vec záujem o nech ma kontaktuje PM - nebude sa jednať o kúpu, ale napríklad výmenu za nejakú inú praktickú vecičku - predsalen sa to nerobí zaúčelom zárobku, to by bolo v sekcii predám

Ak nejaký účastník nôž stratí/úmyselne zničí/poškodí do tej miery, že sa s ním už nebude dať robiť nič, je povinný túto skutočnosť hneď nahlásiť organizátorovi (mne), potom sa rozhodne čo ďalej. Toto sa nevzťahuje na prípadnú vadu materiálu čepele.