Tak a stalo sa to na co som cakal celkom dlho. Dostal sa mi do ruk novy putovny noz od clena nasho fora -Vita Macaka. Uz dlhsie ma nutil slintat posielanim MMS-iek z vyroby a tak moje ocakavanie dostalo zabrat. Stalo sa. Mam ho v rukach a mozem napisat ze dostal slusne zabrat lebo som od samej radosti ani nevedel co s nim skor zacat robit. Samozrejme hned ako som ho dostal do ruk som snim scartoval listok na ktorom som mal napisane co mam nakupit a tak som mohol rubat rovno domov lebo som samozrejme nevedel co kupit...
Vsetko som sa snazil fotit v prilozenom linku su vsetky divociny zobrazene v postupne tak ako som zacal. Mozem napisat ze pri batone som sa trochu aj bal lebo som si na zaciatok zobral asi prilis velke susto v podobe polena sirokeho ako samotna dlzka noza tak ze som bol nuteny buchat polenom aj po spicke a aj po chrbate rucky.... Trpol som aby sa nic nestalo ale tak ako spicka tak aj drevo na rucke ostalo neporusene. Prisla na rad ceresna dva roky spilena. Bez sebamensich problemov si noz poradil aj s tymto drevom s ktoreho je mimochodom aj samotna rucka ktora sedi aj v mojej nie malej ruke. Prislo na rad aj chlpate drevo a to ako drevo zo sviezej bazy ci suchej liesky tak aj z bukoveho sucheho hranolu zo starej postele. Za to ako ale to drevo ma vyzerat nemoze noz ale tie ruky co ho struhali... Noz sa z obrovskou az uchylnou chutou zarezaval do vsetkeho co sa mu dostalo pod ostrie. Slubil som Vitovy ze s nim nebudem rezat klince ale nebol som schopny to dodrzat... V predposlednom teste rezivosti som nechtiac popravil kliniec co asi bol v tej topanke co skoncila nakrajana na slyze.... Sorry Vito... Noz po tomto super tvrdom teste uz sice nieje schopny holit tak ako pred tym ale stale reze. Tie rajciny na konci testu su toho dôkazom. Skusim ho trochen prebrusit a s nechutou ho posielam dalej.... Nemam co viacej napisat k tomuto nozu lebo toto je asi taky noz co si predstavujem ze by som si zaobstaral v buducnosti. Noz ktory ako dobre aj vyzera tak je aj plne funkcny a jeho rezivost je obrovska. Je ale jasne ze tento noz nieje urceny na take zversta ako som s nim stvaral ja a zasluzi si jemnejsie zaobchadzanie.
Dakujem Vito. Je to uzastny noz.
Tu su fotky:
http://imageshack.us/g/850/p1080715.jpg/