emo_hunter píše:http://aukro.cz/csla-celta-ctverec-maskovcaci-orig-i1492272922.html#gallery ide o tuto celtu.
Ešte som tam zbadal - teraz ces svetlo - že v jednom rohu je zosilnená takým kruhovým pásom viď obrázok. Je tam aj to okno nakreslené a ta malá bodka je taý ako keby cvok (neviem ako to nazvať, ide o takú krátku ale hrubú umelú tyčku). Neviete aký to ma všetko zmysel ?
sally píše:neviem čo je to agrofólia, resp. nakoľko je pevná. Preto sa na celtu nepoužíva nejaký ultralacný low-kvalitný igelit. Daj si pozor, aby sa ti tvoj výrobok vo vetre keď doň budú narážať konáre, keď ho napneš na rám prístrešku alebo keď si ho dáš k ohňu pod zadok, neroztrhal. Over si to radšej vopred. Celta musí byť ľahká a pevná. Nejak ultravodeodolná byť nemusí - pred vodou ochráni aj vyšponovaná bavlnená látka.
stormmast3r píše:Lebo si planujem spraviť taku home made celtu podľa mojich predstav z AgroFolie ... som zvedavy co s toho bude
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť