Chalani vela zdaru.
Ak treba nejake zakladne info tak nejake drobne skusenosti mam.
Na zaver toto je moj spacak. Pri -15 to bolo uplne na hrane

http://www.huskysk.sk/spacak-comfort-azure-22-c-modra-d810.html
kiub píše:Goose ak chces kupovat trojsezonny spacak asi velmi nema vyznam riesit perie. No ak chces kupit spacak zimny uz sa oplati trosku uvazovat. Zivotnost duteho vlakna 5 rokov je dost nadsadena myslim, ze po 3 rokoch ma ten spacak obcas dost a limitnu teplotu bude mat uplne inde. Ak sa ti podari perak naozaj po cca 5 rokoch ošllahaťstale netreba smutit a chlapci z Warmpeace ti perie vymenia alebo doplnia, 1 kg peria 1000 Kč + praca, urcite to zvladne aj Sir Joseph. Neviem co je pre Sallyho extra tuha zima v Bratislave maju kalamitu pri -2 a 3.5 cm snehu, v tom case este pouzivam spacak letny z duteho vlakna a na horach je koniec oktobra alebo november
No neskor ked je dost snehu laka ma lyzovacka, spanok v zahrabe a potrebujem lahky batoh pouzivam perak. Este ma celkom prekvapuje, ze moja perova bunda, ktora vazi nejakych 380g krasne hreje aj ked je uplne mokra od potu, ktory nasaje z termoparadla ako si ju obleciem po vyslape hore, fleece uz nechcem ani vidiet... Nikoho nepresviedcam ale nepodcenoval by som prirodne materialy obcas nemaju konkurenciu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia