Dnes po vahavom suhlase Huňa (hunter88) ako noveho majitela hamaky ktoru som mu kupil som si dovolil urobit maly report z tohoto naozaj zaujimaveho kusku vybavy lesneho cloveka. Hned na zaciatok by som chcel pripomenut ze ma prijemne prekvapila samotna velkost resp. malost... zabalenej hamaky. Vaha sa pohybuje na urovni 965g.
Samotne natiahnutie medzi dva stromi je otazkou par minutiek.
Zaujala ma jej dlzka ktora sa mi zdala ovela väcsia ako DD-cka ktoru som mal moznost vyskusat na zraze. Tak isto aj sirka je bohato postacujuca pre pohodlny spanok. Dokonca sa mi v nej podarilo aj zadriemat na bruchu co som testoval polohy...

Samotne prevalovanie sa z boka na bok je len otazka zvyku lebo na moje velke pocudovanie sa mi v hamake napriek mojej nie celkom utlej postave prevalovalo uuuuplne v pohode.
Som presvedceny ze samotny material sa javy ako velmi pevny a trvacny. Rozhodol som sa tuto hamaku kupit aj pre seba. Ked sa v nej prvy krat vyspim cez noc tak potom urobim este edit. a podelim sa s dojmami. Dnes som v nej pekne len kvasil a oddychoval. Je to naozaj velmi uzitocny kus vybavy a spolu s celtov nad nou urobi v lese prijemnu atmosferu ci na spanok alebo len taky relax napr. pri pozorovani okolia z hojdacky... lebo ked zafukal vetrik tak som sa prijemne citil ako ma hojdal..
Este nejake detailiky: