Po poslednej akcii som si povedal, ze musim uz konecne kupit poriadnu karimatku, lebo takto sa dalej pokracovat neda. Mam dolamany chrbat jak fras+cviknuty nerv pravdepodobne je to pravdepodobne kombinaciou chladu od zeme + nedostatocneho komfortu, resp. tvrdostou zeme. Toto sa mi nestalo prvykrat. Mam najobycajnesiu karimatku, stala 100Sk a videl som ju potom este v akcii za 50Sk alebo takto nejako . Nudzovo sa to da riesit cacinou pod sebou, ale je to fakt take nudzove riesenie a nemusi byt stale dostupna. Preto by som chcel nieco poriadnejsie. Co by ste odporucili? Aky typ karimatky? Klasicku penovu, samonafukovaciu alebo nejaku inu?
Taky rok dozadu som na ebayi raz prihodil 100€ na jednu karimatku, predala sa za 101€ alebo tak nejak riadne draha, ale bola to specialna nafukovacia karimatka plnena perim a so zabudovanou pumpou, zlakali ma same kladne ohlasy na jednom anglickom bushcraftovom fore. Keby to niekto hladal, vola sa to "Downmat" a su rozne verzie... nic no, nakoniec mi to uslo o 1€. A ano, viem co chcete niektori napisat, je to NESKUTOCNE vela za karimatku