Keď ráno vstaneš, poďakuj za svetlo, za svoj život a silu, poďakuj za jedlo a za radosť zo života. Ak nevidíš dôvod, prečo by si mal ďakovať, dávaj vinu sám sebe. Tekumseh
Dufi píše:Americania vynaliezaju vodu ...liatinove, ako aj ocelove panvice su stale na trhu a su super...len sme na ne zabudli
Hej ved mne z toho bolo dost smiesno pretoze taketo panvice boli kedysi uplne bezne a je ich plny ebay. Niektore su za smiesne ceny typu 10$. Zalezi od znacky, velkosti a kvality.
chlapi, mal som zeleznu panvicu z lidla. Riadne hrube zelezo. Bohuzial mi to zena vyhodila. Chcel by som znovu taku kupit. Bola s hrubého železa, pekne som si ju vypalova, natieral olejom... čiže nová musí byť s hrubšieho železa, nie liatina, rovné dno, vnútri žiadne vrúbky vlnky, dve uši. Cena čím menej tym lepšie... v lidl stala tuším 500skk či čakať na akciu v Lidl? Býva tam ešte? díkes
No, ak netrváš na dvoch ušiach, tak celkom hrubá panvica klasického typu sa dá kúpiť napr. v Makru. Mám odtiaľ dve. 24 a 28cm priemer. Zvnútra normálne hladké, aj keď mávajú aj mriežkované - stejkové. Vypáliť, alebo skôr zabehnúť, je to potrebné. Tú väčšiu mám na palacinky a idú z nej dole ako z teflónu.
nikde sa nepíše akú majú hrúbku... čiže takto sa to kupovať nedá. Vačšinou aj obrázky sú ilustračné. No kúpim z toho metra, a uvidím. Ak bude časom v Lidl tak beriem.
V noci sa zobudím a čo nevidím,sneh. Vstávam ráno o pol šiestej zbalím vercajk a hajde do prírody,všade ticho,tma a kurča v mojom ruksaku https://youtu.be/Cqhq7HNeGcs